Spring til indhold
Filtre
All
Afghanistan
Afrikansk
Anmeldelse
Anmeldelser
Arabisk
Asiatisk
Bagel
Bagerbrød
Bagestålet
Bastogne
BB
Biga
Boller
Brød
Budget
Burger
Bøf
Chokolade
Damp
Dansk
Dessertdrys
Desserter
Dressing
Drikkevarer
Fastfood
Forret
Forretter
Forstøver
frikadeller
Frugt
FruMunk
Fusion
Fødselsdag
Grill
Græsk
Gulerod
Gulerodsboller
Halloween
hotdog
Hovedretter
Hvidt
Hævning
Høj- og årstider
Ikke spiseligt
Italiensk Tomatsauce
Italiensk
Kagecreme
Kager
Kanel
Karolines Køkken
Kartofler
Kombikassen
Konfekt
Krumme
Krydderier og tilsætning
Lagkage
Langtidsstegt
Leftover
Let
Lethed
Luftig
Madpakke
Marinade
Marokko
Medister
Mexicansk
Morgenkager
Morgenmad
New Orleans
Nostalgi
Nytår
Opskrifter
Opsmøring
Ovnkartofler
Pandekager
Pasta
pulledpork
Påske
Remonce & Sauce
Rester
Rugbrød
Salater
Sandwichbrød
Sauce - Sovs
Simremad
Skal afprøves
Skyr
Slik
Småkager
Sommer
Sous Vide
SousVide
Sprødhed
Starter
Sundt
Surdej
Sydafrikansk
Syltede løg
Syltning
Syrisk
T&T
Tangzhong
Teknikker
Tema
Temperatur
Tilbehør
Toastbrød
Tyrkisk
Tærte
Tærtedej
Tøsen
Uncategorized
wok
Ymerdrys
Æg
Lasagne a'la Svigermor Sødder
Makronmuffins
Stegte svampe
Kalveculotte
Rødvinssauce baseret på Glaze og fløde
Grove boller - luftige og lækre
Nudler med hakket kylling
Okonomiyaki
Sovs a'la IKEA
Dhal med Grønne linser
Æggesandwich
Sandwichbrød
Shawarma af hakket oksekød
Fetacreme
Hakket Oksekød med Kartoffellåg
Brioche Burgerboller
Blåbærmuffins
Flæskesteg - den bedste
Kalvefilet - Sous Vide
Flødekartofler - den helt rigtige
Soyanudler med fritterede æg
Rugbrødsstave med Chili
Orientalsk Risret med Hakket Oksekød
Luftige Briocheboller - perfekte til Pulled Pork
Tomatsalsa
Syltede Gulerødder
Orientalsk Risret med Kylling
Æbleskiver
Garam Masala - hjemmelavet
Tyrkisk Pide
Schredded kylling med mexicansk inspireret marinade
Oksemarinade
Langtidsstegt Flæsk
Panang Kylling
Madpandekager med Oksekøds- og Spidskålsfyld
Taco Spicemix
Russere
Forloren Kylling med Bacon og Mozarella
Kanelsnegle - flødebagte
Burgerbøf
Karrydressing
Daimkaramel
Saltede Karamel Cookies
Brunner me kagecreme
Kartoffelmad på hjemmebagt rugbrød
Rugbrød - med græskar og solsikkekerner
Vegetarbuger
Surdej - Rugbrød
Burgerboller - med kartoffel
Flødebolledessert
Brownie - een af de bedste
Naan brød
Hash Brown Kartofler - a'la Selde
Orientalsk Risret - en ikke-klassiker fra Knorrs
Mac Chicken dressing
Mac Chicken
Sprøde nuggets med indisk inspireret sauce
Butterchicken
Stegte ris med æg
Pommesfrites Krydderi - eller kartoffelkrydderi til stegte, råstegte, bagte eller hasselback kartofler
Hveder
Panna Cotta
Ristede Sesamfrø med eller uden chili
Rugbrødsdrys
Mazarinkage
Hummus
Pandekager - helt simple, men fantastiske
Asier a'la Lis Højberg
Ovnbagt pasta med kylling og Ricotta
Hindbærsnitter i bidder
Råstegte halvverede kartofler (langtidsstegte)
Kyllingefrikadeller
Krydrede stegte ris
Gullash
Hjemmeristet Granola
French Toast
Kanelsnurrer
Croissanter
Frikadeller - bedre end de bedste #blasfemi
Syltede valnødder
Æbleskiver - med begynderfejl 🙂
Karrysuppe med Kylling
Smørkager - Landingsbaner, Futsko, Aalborgkager, Aberøv, Badekar - Kært barn har mange navne
Bobotie
Vanillekranse
Tortillas de Harina (Hvedemelstortillas)
Gözleme med hakket oksekød og spinat
Lakridscookies
Pide - Italiensk version uden kød
Frijoles Refritos
Sopa de Frijoles Negros
American Pancakes
Kanelsnegle - Tangzhong
Tyrkisk Chilisauce (den I ved nok! 😉 )
Studenterbrød
Pizzadej - langtidshævet
Pizza tomatsauce - den simple og bedste
Hjemmelavet Kakao
Toscatærte
Ingefærshots
Havregryns småkager
Hjemmepoppede popcorn
Krydrede gyros kødboller på spyd med Srirachasauce
Pastaret med Kylling
Græske kødboller
Spaghetti Bolognese
Panini - bløde og klar til paninigrillen
Den du ved nok
Chokoladekage a'la Jonathan - med "Den du ved nok"-topping eller vanillecreme
Ingefærkylling
Skinkesalat
Madplan - Uge 13
Steg din hakkebøf til perfektion
Fetacreme med Persille og Hvidløg
Kylling til Tagine
Pulled Chicken i Karry
Madplan - Uge 12
Hvidløgssmør
Stegt Flæsk med Persillesovs
Madplan - Uge 11
Surdejsbrød - det hurtige 😉
Fordej - lyst brød
Cookies - Chokolade og Kanel
Basilikumpesto med mandler
Forloren Hare
Krydrede kyllingelår
Bagt Pasta med Kylling
Madplan - Uge 10
Tortillapizzaer med Serranoskinke, Ruccola og Parmesan
Adana Kebab (traditionel - Seekh Kebab)
Tyrkisk Adana Kebab
Madplan - Uge 9
Lagkagebunde
Madplan - Uge 8
Verdens bedste - og mest simple æggekage
Let smørcreme - til eksempelvis opsmøring af fondantkager
Kalkungryde
Varme Ostebrød med Kartofler
Mørbrad á l'orange
Bøf med Madagascarpeber
Syltede Rødløg
Chilisauce - Shawarma
Chilisauce - a'la Morten Mæng
Chilisauce - lidt syrlig
Wienerdejskanelsnegle - Luksus Kanelsnegle
Cheeseburger - at smelte eller ikke at smelte
Oksekød - et Shawarma plagiat (til en snæver vending)
Wienerdej
Arabiske fladbrød a'la KrogPerl (tusind tak skal I have for opskriften 🙂 )
Vidundermidlet mod kalk i brusenicher, på glasvægge og i WC-kummer
Marcipan med bittermandel
Kransekagemasse
Marcipan
Gode Burgerboller
Stærk Gris med Ris
Havregrynskugler
Skyrboller
Bagerens Børneboller
Snickerskage
Pandekager - tynd dej
Stuvet hvikål (stuvet hvidkål)
Karrysuppe
Franske vafler
Big Mac Roulade
Marengskage med Bastognekiks og friske bær
Kanelsnegle - Tangzhong og Creme
Wok - Kylling, broccoli, gulerødder, løg og nudler
Deller fra Østen
Fyldte Peberfrugter med Quinoa (vegetar)
Luksusburgere
New Orleans Gulerodskage
Råstegte kartofler
Grove Gulerodsboller - på Bavnebakkeskolen 😉
Grove Burgerboller
Pulled Pork
Coleslaw
Barbecue Sauce
Kokosmakroner
Pandekager
Food Makeover
Ris Makeover
Chili con Carne
Hyldeblomstsaft
Frikadeller som vor moder lavede dem - verdens bedste
Karry
Citronpeber
Tørret chili
Syltede agurker - Gl. dags
Råcreme
Partering af kylling
Svensk Pølseret
Kyllingestang med porre
Hot Thaisuppe med Rejer
Kødsauce
Koteletter i fad (AFPRØVES)
Rabarbercrumble
Agua fresca de Limón
Timbale (uden lag) med hakket oksekød og abrikoser
Churros
Spaghetti Carbonara (Kulsvierens spaghetti)
Pariserbøf - som Fru Munk fra Hadsund Skole underviste os i at lave dem
Temperering af chokolade
Orange Chokoflakes
Afghansk - aften
Dansk - aften
Mexicansk - aften
Croque Madame (måske lidt tweaket)
Sådan rengør du hurtigt og nemt din grillrist
Leverpostej - Bacon/Peber
Kold Kartoffelsalat - som vor moder lavede den
Huevos con Tomate y Cebolla verdeo
Kyllinge/Tomatsauce til pasta
Tagine med kylling
Spinatvafler
Græsk farsbrød
Simple bagekartofler - halvverede og uden skræl
Vafler - Grundopskrift
Afghanske ris - med Aho Bara ris
Mexicanske Tortillas - af majsmel/Maseca
Salt Flødekarameller - Salt Karamelsauce
Marengs (eventuelt med karamelswirl)
Kanelsnegle
Hotdogbrød
Syltede agurker - hurtige og langsomme
Romkugler
Mexicanske Empanadas
Chocolate Chip Cookies
Kærnemælkspandekager
Buffalo Hot Wings
Fordej til Rugfler o.a
Rugfler med fordej
Fladbrød på Bagestålet
Kyllingeshawarma
Lasagne med crepes
Crepes - Lasagne, Nutella, madpandekager ...
Bruschetta (simpel)
Svampe flødesauce
Stegt blomkål
Tomatpesto
Sesambagels
Vanillefudge (kondenseret mælk)
Flødesaltkarameller (kondenseret mælk)
Slim
Cowboytoast
Surdejsbrød
Toast- og Sandwichbrød
Banankage
Ris á l'amande
Æggesalat/Karrysalat
Citronmåne (den lette)
Dukkah (Egyptisk Za'atar)
Tarteletter med kylling i asparges
Klar suppe med kylling (Trykkoger)
Sirups Lagkage med smørcreme
Kartoffel/Porresuppe
Jerusalem Bagels
Medaljer
Za'atar
Brunkager
Flødekartofler - variant
Ungarsk Gullasch
Rugbrød med solsikke- og græskarkerner
Okse tykkam Sous Vide
Saltmandler
Lakridsmandler
Kødpie (eller bare Tærte med hakket oksekød ;O) )
Chokoladekage uden chokolade, men god alligevel
Paprikasauce
Gastrik
Wienerschnitzler
Røde/Døde øjne
Heksefingre
Oles nødder (Fru Jensens Pebernødder ;O) )
Hamburgerryg - Sous Vide
Flødekartofler
Wienerbrødsdej - foldning
Wienerbrødsdej - foldeteknik
Hindbærsnitter
Medisterpølse - traditionel
Tunmousse
Chokoladekager med blødende hjerte
Kyllingemarinade
Dressing
Snasket burgersalat
Bechamelsauce
Kyllingegyros/kebab
Hasselback kartofler
Samosas - fyld
Mary Omindes African Cookery Book
Samosas - dej
Rundstykker - almindelige
Klatkager
Sød Karrydressing
Italienske Kødboller i spicy tomatsauce
Millionbøf a'la mor Birthe
Risengrød
Kartoffelmos
Saftige bøffer
Mål
Krydret hakket oksekød - uden grøntsager - og perfekt til pita- eller fladbrød
Fødselsdagsboller - lette og luftige
Karrysauce - til "Boller i Karry", "Ristaffel", "Forårsruller" eller ...
Flutes med soltørrede tomater
Pizzamel er ikke blot pizzamel!
Kanelsnegle - i muffinforme
Karbonader
Vanillekage
Foccacia - Madbrød
Tyrkiske fladbrød - Gözleme - Fyld af hakket oksekød
Tyrkiske fladbrød - Gözleme
Vanillecreme - let
Brunsviger – fynsk med kagecreme
Biscotti
Fondant
Marinade - Kylling/kalkun, Grill
Ovnkartofler a'la Sødder
Leverpostej
Flødekarameller med Lakrids (kondenseret mælk)
Syltede rødløg - den tørre version
Dressing
Dressing - Cremefraiche med Cayenne
Pebersauce
Whiskysauce
Dressing - Cremefraiche med Purløg
Pasta - Lasagne, Fettuccine, Spaghetti og Ravioli
Lasagne med hjemmelavede pastaplader
Syrisk Kyllingeshawarma a'la Nansi
Fastelavnsboller a'la Sødder
Medaljer - som vor farmor lavede dem
Biksemad
Svinefond - til en Killer Flæskestegssovs
Kokosmakroner a'la Sirius Deluxe
Tyrkiet, All Inclusive og venskaber
Grillet Spidskål
Ciabatta - den hurtige
Pølsehorn
Dressing
Laila's mormordressing (tak Laila :O) )
Döner kebab - kød
Döner kebab - brød
Pitabrød ... tricket
Big Mac dressing
Guf
Kyllingenuggets med Pankorasp
Chokoladekage
Lav dit eget vanillesukker
Hjemmelavet vanillesukker
Pitabrød på Bagestålet
Salatdressing med citron og hvidløg
Pankorasp
Stegt flæsk ... på grill og endda marineret
Brasede kartofler
Persillesovs
Sød/Salt marinade (Koteletter o.lign.)
Pizzadej - 2 timers
Pizzasauce - een af de gode
Grydestegt kylling
Cheesecake med Hindbærgele og Lakridsbund
Kanelkage
Kartoffeltærte med Parmesan
Tærtedej - til madtærter (Flere billeder kommer næste gang)
Stang/Pralbønner i sirup-soyamarinade
Toastbrød
Modellervoks med Alun
Tangzhong
Stegekombi
Krydret oksekødsfyld til Tortillas
Marie's Tirsdagsbønner (Tak Marie og Michael)
Chokoladeboller
Lasagne
Brioche boller - Burgerboller, børneboller, fødselsdagsboller
Risengrød
Ciabatta - den ultimative
Flæskesteg - sous vide
Svinemørbrad - sous vide
Sovs er ikke blot en sovs!
Bagte kartofler på en base af groft salt
Kog æg på den gode måde
Syriske fladbrød - med mælk
Scrambled Eggs
Husblas og dettes finurligheder
Rugbrød - hævning
Karrydressing
Rugbrød - Rent rug
Stuvede Grønærter og Gulerødder
Dobbeltpanering
Rugbrød a'la mor Birthe
Surdej - starter
Glaceret Hamburgerryg
Gittes Bananpandekager
Pizza - Tomatsauce
Pizzadej - 8-12 timers
Cheesecake med Lime
Falafler med Koriandersalat og Tomatsalsa
Koriandersalat - Pico de Gallo
Tomatsalsa - rød
Hævning
Sandwichboller, sprøde, lette og med god krumme
Sandwichboller- luftige, sprøde og med god krumme
Bernaisesauce
Havregrød
Infernalsk Kyllingebryst
Remonce - Brun farin
Drømmekage fra Brovst
God chokoladekage
Jan's Medister
"Jan's Medister" - forventningen forløst
Noget nyt skal prøves på søndag
Burgerboller
Gulerodsboller
Gulerodsboller
Præcisionsvægten
Rundstykker med hør- og sesamfrø
Rundstykker - med sesam og hørfrø
Karrysauce - til ris, med kødboller i eller til Miniruller
Æggepandekager med kylling og grøntsager
Æggepandekager med kylling og grøntsager
Hurtig sovs - som til kylling
Hold dampen oppe
Miniruller
Miniruller
Fantastiske falafler
Falafler
Frikadeller som vor moder lavede dem
Boller med havregryn og solsikkekerner
Oksespidsbryst i trykkoger med himmelsk sovs