Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Guf

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Desserter
Antal 8

Ingredienser
  

  • 100 g Æggehvide; Pasteuriserede
  • 300 g Sukker
  • 1 dl Vand
  • 1 -2 dl Jordbærsyltetøj; smag dig frem ;O)
  • 1/2 spsk Eddike; Hvid EVENTUELT. Giver et mere blank udseende og en flot struktur

Sådan gør du
 

  • Start med at skylle skål og piskeris for derefter at tørre disse helt af med et viskestykke og køkkenrulle. Det er altafgørende, at remedierne er HELT rene og HELT tørre!
  • Varm sukker og vand op til nøjagtigt 117 grader (brug termometer).
  • Mens sukkermassen varmer op, sættes æggehviderne over i en røremaskine og piskes.
  • Når disse tykner, tilsættes jordbærsyltetøj.
  • Når sukkermassen er 117 grader, hældes den i æggehvidemassen i en så tynd stråle, som muligt.
  • Pisk guffen færdig og tilsæt eventuelt lidt ekstra rød farve.

Skriv en kommentar ...