Spring til indhold

Ristede Sesamfrø med eller uden chili

Ret Desserter, Forretter, Krydderier og tilsætning, Morgenmad, Salater, Snack, Tilbehør, Vegetar
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 100 g Sesamfrø
  • 1 tsk Salt
  • 2 tsk Chilipulver/flager

Sådan gør du
 

  • Rist Sesamfrøene på en varm pande under jævnlig omrøring eller ryst. Frøene skal have taget en lys-gylden farve og må IKKE få for meget, da de ellers bliver bitre. Når der er et minuts tid tilbage tilsættes chili, hvis dette ønskes.
  • Efter 3-5 minutter tages de af varmen og lægges på et stykke bagepapir til hurtig afkøling (jeg lagde mine på et ark bagepapir på en marmorplade).
  • Når Sesamfrøene er afkølede drysses med salt og de hældes på en tætlukket beholder. Spises som drys på salater, kylling, asiatiske retter eller som snack.

Skriv en kommentar ...