Spring til indhold

Karrysuppe

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Suppe
Køkken Indien, Thailand

Ingredienser
  

  • 6 dl Vand
  • 2 bægre Knorrs Hønsebouillon
  • 1 ds Kokosmælk; Svarende til 400ml
  • 1 fed Hvidløg; finthakket
  • 2 stk Løg; finthakkede
  • 2 stk Gulerødder; Skåret i små tern
  • 2 stk Rød peber; Skåret i små tern
  • 1 stk Æble; Skåret i små tern
  • 1 spsk Paprika
  • 2 spsk Karry
  • 1 spsk Sukker
  • 3 tsk Salt
  • 1 tsk Peber; Groftmalet
  • 3 spsk Citronsaft

Sådan gør du
 

  • Skær grøntsagerne ud. Svits løg på panden ved middel-høj varme i et par minutter. Tilsæt karry og svits et minuts tid.
  • Tilsæt derpå gulerødder, peberfrugt og æble og svits et par minutter.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og lad suppen simre nogle minutter.
  • Jævn suppen med meljævning (2 spsk mel og 1 dl mælk), som tilsættes når suppen koger.
  • Suppen kan eventuelt blendes og smages derpå til med salt, sukker, peber og citronsaft.
  • Serveres med kogte eller stegte ris og selvfølgelig masser af chili! 😉
Keyword Fastfood, Forret, Let, Sundt, Vegetar

Skriv en kommentar ...