Spring til indhold

Big Mac Roulade

Køkken Amerika, Danmark

Ingredienser
  

Dej

  • 5 stk Æg
  • 150 g Hvedemel
  • 5 dl Mælk
  • 1 tsk Salt

Kødfyld

  • 500 g Hakket oksekød
  • 2 tsk Paprika
  • 1 fed Hvidløg
  • 2 tsk Løgpulver
  • 1 spsk Sukker
  • 2 tsk Salt
  • 1 tsk Peber; Groftkværnet

Grøntsagsfyld samt ost

  • 1/2 stk Iceberg
  • 1/2 stk Agurk
  • 8 stk Cherrytomater
  • 1 stk Rødløg; Lille
  • 150 g Mozarellaost

Thousand Island dressing

  • 3 spsk Heinz Ketchup
  • 1/2 tsk Løgpulver
  • 1/2 tsk Paprika
  • 3 spsk Creme Fraiche
  • 1 spsk Mayonnaise
  • 2 tsk Sennep
  • 1/2 tsk Salt
  • 1/2 tsk Sukker
  • 1/2 tsk Peber; Groftmalet

Sådan gør du
 

Dej

  • Opvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn. Pisk alle ingredienserne grundigt og hæld blandingen i en bradepande belagt med 2 stykker bagepapir, så det ikke "løber over". Et tip er at smøre en smule olie mellem overlappet, så papirlagene ikke skiller og æggeblandingen løber mellem.
  • Bag rouladebunden i 30 minutter.

Fyld

  • Varm olie i en gryde og steg kødet igennem. Tilsæt hvidløg, hvidløgspulver, paprika, sukker, salt og peber og steg det godt. Stil til side, men vær klar på at varme kødfyldet op inden komponering af rouladen.

Dressing

  • Bland alle ingredienser grundigt og smag til med ekstra salt, peber og sukker.

Komponering

  • Når bunden er færdig - hold øje med farven! - vendes den ud på et nyt stykke bagepapir og de første trækkes forsigtigt af. Varm kødfyldet endnu en gang.
  • Hæld først kødfyldet på, dernæst revet ost, dressing, salat, agurkeskiver, tomatskiver og løg.
  • Rul rouladen ved hjælp af bagepapiret, der ligger under, ved at rulle og støtte samtidig. Lad rouladen sætte sig en smule - forsøg at skære den i tykke skiver ved servering - eller spis den som en eksplosion. Bare rolig - den smager, så Fast Fooglene synger! 😉
Keyword Fastfood, Fusion, Leftover, Rester, Sundt

Skriv en kommentar ...