Spring til indhold

Wok - Kylling, broccoli, gulerødder, løg og nudler

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Asiatisk, Vegetar
Køkken Kina, Thailand

Ingredienser
  

  • 700 g Kylling; Inderfilet
  • 1 stk Broccoli; Skyllet og skåret i mundrette buketter
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 stk Løg; Skåret i kvarte
  • 2 stk Snackpebre eller 3 stk almindelige røde pebre; Skåret i strimler
  • 3 stk Gulerødder; Skåret i mundrette bidder
  • 1 -2 tsk Rød Karrypasta; Stærk
  • 4 spsk Soya
  • 1 stk Rawit Chili; Eller et drys stærk chilipulver
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber; Groftkværnet
  • 1 pk Nudler; Jeg tilsatte en pakke med 4 "klodser"

Sådan gør du
 

  • Forbered alle grøntsagerne og hæld dem i en skål
  • Kog nudlerne i 3 minutter (måske mindre for ikke at få en fedtet grød!) efter anvisning på posen, dræn og stil tilside.
  • Svits kyllingekødet i en vok med olie - ca. 5-6 miutter.
  • Tilsæt karrypasta og hvidløg, salt og peber, når kødet er stegt (pas på, det ikke bliver for tørt). Rør godt rundt.
  • Tilsæt grøntsager og steg igen 5-6 minutter.
  • Tilsæt soya og nudler og varm retten igennem i 2-4 minutter. Server med sur/sødsauce, chili og et godt glas rødvin 🙂
Keyword Fusion, Sommer, Vegetar, wok

Skriv en kommentar ...