Spring til indhold

Karry

Ret Krydderier og tilsætning
Køkken England, Indien, Storbritannien

Ingredienser
  

  • 2 spsk Korianderfrø
  • 1 spsk Gurkemeje
  • 1 tsk Chili; Tørret - eller blot Cayennepeber
  • 1 spsk Paprika; Mild gerne røget
  • 2 spsk Spidskommenfrø; Eller 1 spsk stødt Spidskommen
  • 1 tsk Sennepsfrø
  • 1/2 tsk Kardemomme
  • 2 tsk Bukkehornsfrø
  • 10 stk Peberkorn

Sådan gør du
 

  • Varm en pande op uden fedtstof (varm ikke for hårdt op, det har panden ikke godt af!).
  • Hæld alle krydderierne på panden og sænk varmen til lav.
  • Rist krydderierne indtil aromaerne frigives.
  • Hæld dem i krydderikværnen og pulser nogle gange indtil krydderierne er findelte og har en passende struktur. Opbevar din karry i en lufttæt beholder.

Skriv en kommentar ...