Spring til indhold

Pandekager - tynd dej

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Desserter, Fødselsdag, Morgenmad, Slik, Snack
Køkken Danmark
Antal 20

Ingredienser
  

  • 6 dl Mælk
  • 300 g Hvedemel
  • 8 stk Æg
  • 2 spsk Vaillesukker
  • 4 spsk Sukker
  • 1/2 tsk Kardemomme
  • 1 knsp Salt

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser og pisk grundigt. Stil på køl en times tid eller natten over 😉
  • Hæld lidt smør/olie eller begge dele på en pande og tilsæt ca. 1 dl pandekagedej. Sving panden rundt, så pandekagen bliver godt tynd.
  • Steg nogle minutter på hver side og server med sukker, syltetøj, masser af sirup og et lille nip salt! (Jep, det gør underværker).
Keyword FruMunk, Nostalgi, Snack, Sommer

Skriv en kommentar ...