Hvideboller.dk

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur!

Ingredienser

Fremgangsmåde

Chokoladekager med blødende hjerte

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Kager
Køkken Frankrig
Antal 8

Ingredients
  

  • 4 spsk Lurpak; Eller bagespray til formene
  • 200 g Lurpak
  • 200 g Chokolade; Mørk
  • 120 g Sukker
  • 1 tsk Vanillesukker
  • 60 g Hvedemel
  • 5 stk Æg
  • 1 knsp Havsalt

Instructions
 

  • Pensl formene med smør eller spray dem med bagespray.
  • Over vandbad smeltes smør, chokolade og havsalt.
  • Pisk sukker, vanillesukker og æg sammen til det skummer og tilsæt mel.
  • Pisk chokolade og smør godt sammen, og tilsæt denne til dejen. Rør blandingen sammen.
  • Hæld dejen i formene og bag kagerne i 10-15 minutter ved 200 grader og lad dem efterfølgende hvile i 8 minutter.

Server eventuelt med is og et drys Florsukker ;O)