Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ovnbagt pasta med kylling og Ricotta

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1000 g Kyllingekød; Skåret i mundrette bidder
  • 400 g Champignon; Skåret i kvarte
  • 3 stk Peberfrugt; Gerne Snackpeber skåret i strimler
  • 1 stk Squash
  • 2 stk Løg; Hakket fint
  • 5 fed Hvidløg
  • 3 tsk Chilipeber; Knust pulver
  • 3 tsk Salt; Smag det til
  • 2 tsk Peber
  • 1 spsk Basilikum; Tørret
  • 1 stk Mascarpone
  • 2 stk Knorrs Kyllingebouillon; Bægre
  • 2 ds Hakkede tomater
  • 6 dl Pastavand
  • 1 pose revet Mozarella

Sådan gør du
 

  • Klargør grøntsagerne og giv kyllingestykkerne stegeskorpe.
  • Tag kødet af panden og steg Champignon ved høj varme. Sæt pastaen over (husk at gemme 6 dl pastavand)
  • Tilsæt løg, peberfrugt, squash, Basilikum, chilipeber og hvidløg og steg det igennem et par minutter.
  • Tilsæt hakkede tomater, Mascarpone og bouillon og lad retten simre 8-12 minutter. Smag til med mere eller mindre salt og peber.
  • Vend pasta, pastavand og kødsaucen sammen, hæld et lag i et ildfast fad, derpå Mozarealla, et nyt lag og Mozarella osv.
  • Gratiner retten i en forvarmet oven ved 175 grader.