Spring til indhold

Pastaret med Kylling

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedretter
Køkken Danmark, Italien

Ingredienser
  

  • 600 g Pasta; Penne
  • 800 g Kyllingekød; Skåret i mundrette bidder
  • 1/2 l Fløde
  • 1 stk Hønsebouillon; Knorrs bæger
  • 5 dl Vand
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 stk Løg
  • 3 stk Peberfrugt; Rød/snackpeber skåret i tynde strimler
  • 1/2 ps Fajita Spicemix
  • 1 bdt Persille; Finthakket
  • Salt, peber og sukker for smag

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisning på posen. Sørg for, at den ikke får for meget - hellere for lidt, da den skal opvarmes med kødet.
  • Mens pastaen koger, varmes en pande op, hvorpå finthakket løg og hvidløg svitses af.
  • Tilsæt kyllingekødet og når det er brunet af, røres Fajita spicemix i.
  • Tilsæt den røde peber og varm retten igennem.
  • Vand og bouillon hældes ved og simrer nogle minutter.
  • Til slut hældes fløde ved og efter et hurtigt opkog smages den til med salt, peber og sukker.
  • Hæld pastaene ved kødet, vend rundt og server med persille drysset ovenpå.
Keyword Budget, Fastfood, Pasta

Skriv en kommentar ...