Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Brunner me kagecreme

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 20 minutter
Ret Fødselsdag, Kager, Morgenkager, Morgenmad
Køkken Danmark, Dansk
Antal 1 Bradepande

Ingredienser
  

Dejen

  • 150 g Margarine
  • 4 1/2 dl Skummetmælk
  • 18 g Rødgær
  • 8 g Salt
  • 75 g Sukker
  • 750 g Hvedemel

Fyld

  • 225 g Margarine
  • 375 g Brun Farin
  • 6 spsk Fløde
  • 2 1/2 dl Vanillecreme

Sådan gør du
 

Dej

  • Smelt margarine i en gryde og tilsæt mælken.
  • Bland mel, salt, sukker og tørgær og tilsæt mælkeblandingen.
  • Lad dejen hæve til dobbelt størrelse – ca. 30 minutter.
  • Tryk dejen ud i en bradepande og lad den hæve 20 minutter.
  • Tænd imidlertid ovnen på 225C almindelig ovn.
  • Pres fordybninger med fingrene – gerne af flere omgange under hævningen.

Fyld

  • Bland alle ingredienser og fordel fyldet over dejen.
  • Afslut med at drysse farin over, så du får et herligt knas.
  • Bag kangen på nederste ribbe i 12 minutter.
Keyword Kagecreme, Snack