Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Brownie – een af de bedste

Når en "dame" på 8 er helt vild med den, så er der noget om snakken 😉 – og så er den helt uden chokolade, men kun kakaopulver
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Ret Fødselsdag, Høj- og årstider, Kager
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 3 stk Æg
  • 4 1/2 dl Sukker
  • 150 g Smør
  • 120 g Hvedemel
  • 3 tsk Vanillesukker
  • 2 knsp Salt
  • 6 spsk Kakao
  • Rasp Til at fore formen

Sådan gør du
 

  • Pisk æg og sukker grundigt på maskine, mens du smelter smørret.
  • Si alle de tørre ingredienser i dejskålen og mens du rører forsigtigt, tilsættes det smeltede smør.
  • Smør en springform (eller den mindste IKEA-bradepande i stål) og hæld rasp deri. Sving formen rundt, så den fores overalt med rasp.
  • Hæld dejen i formen og bag den i en formvarmet almindeligovn ved 175°C i 30 minutter.
  • Lad kagen køle helt af, inden den skæres ud.

Note

  • Man kan med fordel tilsætte hakkede valnødder eller hasselnødder til dejen, iden den hældes i formen.
Keyword Fødselsdag, Snack