Brownie – een af de bedste
Når en "dame" på 8 er helt vild med den, så er der noget om snakken 😉 – og så er den helt uden chokolade, men kun kakaopulver
Ingredienser
- 3 stk Æg
- 4 1/2 dl Sukker
- 150 g Smør
- 120 g Hvedemel
- 3 tsk Vanillesukker
- 2 knsp Salt
- 6 spsk Kakao
- Rasp Til at fore formen
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker grundigt på maskine, mens du smelter smørret.
- Si alle de tørre ingredienser i dejskålen og mens du rører forsigtigt, tilsættes det smeltede smør.
- Smør en springform (eller den mindste IKEA-bradepande i stål) og hæld rasp deri. Sving formen rundt, så den fores overalt med rasp.
- Hæld dejen i formen og bag den i en formvarmet almindeligovn ved 175°C i 30 minutter.
- Lad kagen køle helt af, inden den skæres ud.
Note
- Man kan med fordel tilsætte hakkede valnødder eller hasselnødder til dejen, iden den hældes i formen.