Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Cowboytoast

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Amerika

Ingredienser
  

  • 500 g Hakket oksekød
  • 1 -2 tsk Salt
  • 1 tsk Friskkværnet peber
  • 1/2 tsk Timian
  • 1/2 tsk Muskatnød
  • 2 stk Løg; Finthakkede
  • 1 spsk Sukker
  • 1 tsk Æblecidereddike
  • 1 tsk Worchestershiresauce
  • 5 tsk Ketchup; Heinz
  • 10 Skiver Friskbagt Toast/Sandwichbrød

Sådan gør du
 

  • Bland kødet med Worchestershiresauce, salt, peber, timian og muskatnød.
  • Smør 5 skiver brød med kød, så det går til og lidt over kanten på brødet. Bag de 5 skiver ved 200 grader på en bageplade med bagepapir i ovnen med varmluft i 5 minutter.
  • Snit løgene fint og steg dem i smør et minut.
  • Tilsæt sukker og eddike og lad løgene karamellisere i ca. 8-10 minutter.
  • Læg 1 tsk ketchup samt lidt karamelliserede løg på brødstykkerne med kød.
  • Læg de sidste brødskiver på og læg dem i toastjernet.
  • Varm dem igennem i ca. 5-8 minutter og spis rigeligt :O)