Spring til indhold

Fladbrød på Bagestålet

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Køkken Arabisk, Egypten, Tyrkiet

Ingredienser
  

  • 375 g Hvedemel
  • 3 g Tørgær
  • 3 dl Vand
  • 1 tsk Salt; Fint
  • 2 spsk Rapsolie
  • 1 spsk Sukker

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 220 grader varmluft og lad Bagestålet opvarme i 60 minutter inden brug.
  • Bland alle ingredienser i røreskålen og rør dejen grundigt sammen - indtil den slipper skålens sider. Dette opnåes bedst ved at starte langsomt og øge hastigheden indtil maskinen får fuld gas!
  • Lad dejen hæve ca. 20 minutter og del den derefter op i 12 stykker, der formes til små boller.
  • Rul disse ud, så de næsten er papirstynde og bag dem ca. 20 sekunder på hver side på bagestålet.
  • Gem fladbrødene pakket ind i et viskestykke på en tallerken indtil servering.

Skriv en kommentar ...