Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Havregrød

Ret Morgenmad

Ingredienser
  

  • 3 dl Havregryn; Finvalsede
  • 7 1/2 dl Letmælk
  • 1 knsp Salt
  • 2 spsk Sukker
  • 1 tsk Vanillesukker; Eller hjemmelavet vanillesukker, der kombinerer sukker og vanillesukker

Sådan gør du
 

  • Hæld havregryn og mælk i en kasserolle og tænd for fuld blus.
  • Rør af og til, så grøden ikke brænder fast.
  • Lige inden grøden for alvor koger, tilsættes salt, grøden koges helt op og tages af varmen.
  • Når grøden er kølet en smule af, tilsættes sukker og vanillesukker. Du kan eventuelt kombinere sukker og vanillesukker ved at lave dit eget hjemmelavede. Det gør man ved at tage en "brugt" vanillestang, lægge i en bøtte og fylde op med sukker - efter nogle dage har man en yderst velsmagende hjemmelavet vanillesukker - jf. billedet.