Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vanillefudge (kondenseret mælk)

Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 1 day
Samlet tid 1 day 40 minutter
Ret Slik
Køkken Amerika

Ingredienser
  

  • 1 ds Kondenseret mælk
  • 4 tsk Vanillesukker
  • 1 tsk Hav-/Flagesalt
  • 450 g Sukker
  • 90 g Lurpak
  • 1 1/2 dl Mælk

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser i en kasserolle og varm det op ved middel til høj varme (12/14).
  • Rør ofte og vær særlig opmærksom, når blandingen når kogepunktet (den vil vokse - så sænk eventuelt varmen mens den koger voldsomt). Varm indtil temperaturen når 115 grader (dette tager godt og vel 25-30 minutter).
  • Tak fudgen af varmen og hæld den på en røreskål til røremaskinen. Pisk i ca. 15 minutter.
  • Hælde fudgen i en bradepande, foret med bagepapir, glat den ud, drys med Hav-/Flagesalt og lad den stå køligt til dagen efter.
  • Skæres ud og opbevares eventuelt i en tætsluttende dåse med lidt Flormelis i.