Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Stang/Pralbønner i sirup-soyamarinade

Ret Salater

Ingredienser
  

  • 250 g Stang/Pralbønner
  • 30 g Mandler; Groft hakkede
  • 4 spsk Soya
  • 2 spsk Lys sirup
  • 1 fed Hvidløg; Skåret i kvarte

Sådan gør du
 

  • Skær bønnerne skråt og kog dem i præcis 7 minutter i letsaltet vand.
  • Mens bønnerne koger, ristes de grofthakkede mandler og hældes fra panden.
  • Steg hvidløget af i en kombination af smør og olie indtil det bliver let brunt.
  • Tilsæt sirup, soya og mandler.
  • Tilsæt bønnerne og steg dem hurtigt af. Serveres eventuelt til æggekage, eller enhver anden god ret ;O)