Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Medisterpølse - traditionel

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Hovedretter, Jul
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 2 stk Medisterpølser
  • Smør og olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kog medisterpølserne i rigeligt vand. Læg dem i koldt og lad vandet nå et simrepunkt, hvor det ikke spilkoger.
  • Lad pølserne småsimre i ca. 10 minutter og tag dem op af vandet. Gem gerne noget af vandet til sovs.
  • Varm en pande op på fuld tryk og lige inden pålægning af medisterpølserne, skrues en anelse ned (ca. 11/14).
  • Prik dem, så skindet ikke sprækker. Brun dem på begge sider og skru da yderligere ned (ca. 8/14). Husk at prikke den anden side også. Total stegetid ca. 25-30 minutter.

Skriv en kommentar ...