Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Næste uges madplan er denne gang en kombineret og meget vekslende madplan, der byder på alt godt fra en weekendbrainstorm, krydret med et mellemøstligt touch.

Søndag

Miniruller med stegte ris (Risene her er med både marinade og kød, men prøv eventuelt blot at stege dem i lidt olie med Spidskommen 😉 ).

[cooked-recipe-card width=”300px” style=”modern” id=”423″ hide_author=”true”]
[cooked-recipe-card width=”300px” style=”modern” id=”3831″ hide_author=”true”]

Mandag

Tyrkisk Kebab på spyd med pommes

[cooked-recipe-card width=”300px” style=”modern” id=”4782″ hide_author=”true”]

Tirsdag

Frikadeller med Kartofler og Brun sovs

[cooked-recipe-card width=”300px” style=”modern” id=”3790″ hide_author=”true”]

Onsdag

Rester 😉

Torsdag

Lasagne

[cooked-recipe-card width=”300px” style=”modern” id=”1554″ hide_author=”true”]

Fredag

I Byen

Lørdag

Hjemmelavet Pizza

[cooked-recipe-card width=”300px” style=”modern” id=”1309″ hide_author=”true”]

[cooked-recipe-card width=”300px” style=”modern” id=”711″ hide_author=”true”]

Næste uge står for døren …