Spring til indhold

Så stod aftensmaden på Falafler med Koriandersalat og stærk Tomatsalsa i Tortillas med fintsnittet hvidkål og Creme Fraiche dressing :O)

Koriandersalat - Pico de Gallo

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Mexicansk, Salater
Køkken Mexico

Ingredienser
  

  • 1 bdt Koriander; finthakkede
  • 1 stk Løg; finthakket
  • 8 stk Tomater; faste
  • 1 tsk Limesaft
  • Salt og peber for smag

Sådan gør du
 

  • Skær tomaterne i halve og fjern "dutten" fra stilken.
  • Udhul tomaterne med en teske, så vi undgår det saftige indre.
  • Hak tomater, løg og koriander i små fine stykker og bland disse sammen.
  • Smag salaten til med salt, peber og lime og lad salaten stå på køl en halv times tid.

Tomatsalsa - rød

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Salsa

Ingredienser
  

  • 1 ds Tomater; gerne passata eller purerede
  • 1 stk Løg; finthakket
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stk Chili; frisk, gerne Rawit
  • 2 tsk Salt
  • 1 tsk Peber; friskkværnet
  • 2 spsk Sukker
  • 1/3 tsk Æblecidereddike; eller anden form for eddike

Sådan gør du
 

  • Hæld alle ingredienser i en kasserolle og lad blandingen simre et kvarters tid.

Skriv en kommentar ...