Så stod aftensmaden på Falafler med Koriandersalat og stærk Tomatsalsa i Tortillas med fintsnittet hvidkål og Creme Fraiche dressing :O)
Koriandersalat - Pico de Gallo
Ingredienser
- 1 bdt Koriander; finthakkede
- 1 stk Løg; finthakket
- 8 stk Tomater; faste
- 1 tsk Limesaft
- Salt og peber for smag
Sådan gør du
- Skær tomaterne i halve og fjern "dutten" fra stilken.
- Udhul tomaterne med en teske, så vi undgår det saftige indre.
- Hak tomater, løg og koriander i små fine stykker og bland disse sammen.
- Smag salaten til med salt, peber og lime og lad salaten stå på køl en halv times tid.
Tomatsalsa - rød
Ingredienser
- 1 ds Tomater; gerne passata eller purerede
- 1 stk Løg; finthakket
- 1 fed Hvidløg
- 1 stk Chili; frisk, gerne Rawit
- 2 tsk Salt
- 1 tsk Peber; friskkværnet
- 2 spsk Sukker
- 1/3 tsk Æblecidereddike; eller anden form for eddike
Sådan gør du
- Hæld alle ingredienser i en kasserolle og lad blandingen simre et kvarters tid.