Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Til frokost stod menuen på “NADA”!!??

Det resulterede i, at gårsdagens ris blev hevet ud af køleskabet og kombineret med lidt restekød i form af pølser og kylling samt lidt forskellige krydderier.

Dette skabte rent faktisk intet mindre end en yderst brugbar frokost, som gled ned hos både børn og voksne!

Prøv retten her:

Ris Makeover

Ret Asiatisk, Hovedretter, Tilbehør
Køkken Nordjylland, Thailand

Ingredienser
  

  • 300 g Ris; Fra dagen før
  • 1 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 tsk Chilipulver
  • 4 spsk Sur/Sødsauce
  • Salt og Peber for smag
  • Olie til stegning
  • Kødrester fra dagen før; Eventuelt kyllingekød, skåret i mundrette bidder - pølsestykker kan også bruges - eller en kombination deraf 😉

Sådan gør du
 

  • Varm panden op med olie og hæld risene derpå.
  • Lad dem stege nogle minutter og tilsæt derpå de resterende ingredienser og steg blandingen godt igennem.
Keyword Leftover, Rester