Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Millionbøf a'la mor Birthe

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedretter
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket oksekød
  • 3 stk Løg; Finthakkede
  • 4 dl Jævning; Halvt mel halvt mælk, rystet godt sammen
  • 6 -8 dl Vand; Spæd eventuelt til med kartoffelvand for at justere tykkelsen
  • 1 stk Knorrs Bouillon; Hønse eller Grøntsag
  • 4 stk Bladselleri; Skåret i skiver
  • 4 stk Gulerødder; Skåret i skiver
  • Salt og peber for smag
  • Kulør

Sådan gør du
 

  • Hak løgene fint, skær gulerødder og selleri i skiver (ca. 0,5 cm tykke).
  • Steg løgene gennemsigtige og brun kødet af.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og jævn til slut saucen af og smag til med salt og peber. Spises med kartofler eller pasta/spaghetti til.

Husk på, at bladselleri giver en udsøgt smag i sammenkogte retter! :O)

    Keyword Kartofler