Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Millionbøf a'la mor Birthe

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedretter
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket oksekød
  • 3 stk Løg; Finthakkede
  • 4 dl Jævning; Halvt mel halvt mælk, rystet godt sammen
  • 6 -8 dl Vand; Spæd eventuelt til med kartoffelvand for at justere tykkelsen
  • 1 stk Knorrs Bouillon; Hønse eller Grøntsag
  • 4 stk Bladselleri; Skåret i skiver
  • 4 stk Gulerødder; Skåret i skiver
  • Salt og peber for smag
  • Kulør

Sådan gør du
 

  • Hak løgene fint, skær gulerødder og selleri i skiver (ca. 0,5 cm tykke).
  • Steg løgene gennemsigtige og brun kødet af.
  • Tilsæt de resterende ingredienser og jævn til slut saucen af og smag til med salt og peber. Spises med kartofler eller pasta/spaghetti til.

Husk på, at bladselleri giver en udsøgt smag i sammenkogte retter! :O)

    Keyword Kartofler

    Skriv en kommentar ...