Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Spaghetti Carbonara (Kulsvierens spaghetti)

Forb. tid 1 time
Samlet tid 1 time
Ret Italiensk
Køkken Italien

Ingredienser
  

  • 50 g Lurpak
  • 6 fed Hvidløg; Let pressede med siden af en køkkenkniv
  • 100 g Parmesan
  • 300 g Panchetta/ Bacon; Skåret i tern
  • 9 stk Æg; Let sammenpiskede
  • 400 g Spaghetti; Kogt, men pas på ikke at koge det for meget!
  • Salt og frikkværnet peber for smag

Sådan gør du
 

  • Skær kødet i tern og steg det af - stilles til side. Kog spaghettien al dente mens du laver nedenstående. Retten skal klappe, så der er ikke tid til pauser undervejs!
  • Smelt smørret og steg hvidløggene af deri. Tilsæt kød og derpå spaghetti med 1-2 dl af kogevandet. Pisk æggene let sammen.
  • Tag panden af blussset, vend rundt og tilsæt ost og æg under omrøring. Sæt eventuelt panden på varmen igen indtil saucen er tyknet, men pas på ikke at få scrambled eggs, hvis der varmes for kraftigt.
  • Smag retten til med salt og peber og pynt eventuelt med Basilikum ;O)