Spring til indhold

Dhal med Grønne linser

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 20 minutter

Ingredienser
  

  • 5 fed Hvidløg finthakkede
  • 3 spsk Ingefær friskrevet
  • 1 spsk Spidskommen
  • 1/2 tsk Kardemomme
  • 1 spsk Karry medium
  • 1 spsk Stødt koriander
  • 1 tsk Chiliflager
  • 300 g Grønne linser
  • 1 bæger Grøntsagsbouillon Knorrs bægre
  • 3 ds Kokosmælk ~ 7-800 ml
  • 1 ds Hakkede tomater Blendede eller passata
  • 1 skvæt Olie til stegning
  • salt, peber og sukker for smag

Sådan gør du
 

  • Varm en gryde op ved middelvarme og tilsæt hvidløg og ingefær og lad det simre et minuts tid.
  • Tilsæt de resterende krydderier og lad det simre endnu et minuts tid.
  • Skyl linserne grundigt og tilsæt dem sam­men med grøntsagsbouillon, kokosmælk og hakkede tomater eller passata.
  • Lad det simre under låg i ca. 45-50 minutter.
  • Smag til med salt, peber og sukker.
    Server Dhal'en i en dyb tallerken med Naanbrød til, Chremefraiche og eventuelt hakkede friske koriander.

Skriv en kommentar ...