Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Stuvede Grønærter og Gulerødder

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Hovedretter

Ingredienser
  

  • 1 ps Ærter og gulerødder; Frosne
  • Vand; Skal blot dække grøntsagerne
  • 1/2 bt Knorrs Grøntsagsbouillon
  • 1 dl Mælk
  • 3 spsk Lurpak
  • 3 spsk Hvedemel
  • Salt og peber for smag

Sådan gør du
 

  • Hæld posen med frosne ærter og gulerødder i en gryde og dæk med koldt vand. (har man ikke adgang til frosne, må man i gang med skrælleriet og udskæring af gulerødder - de frosne ærter er stadig ret gængse)
  • Lav en smørbolle ved at røre smør og mel sammen i en skål
  • Bring grøntsagerne i kog og tilsæt smørbollen. Lad denne opløses næsten.
  • Kog stuvningen igennem og smag til med bouillon, salt og peber. Tilsæt mælk, der giver en mere hvid farve.

Skriv en kommentar ...