Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Scrambled Eggs

Ret Morgenmad
Antal 4

Ingredienser
  

  • 8 stk Æg
  • 1 1/2 tsk Salt; Groft
  • 1/2 dl Mælk
  • Peber; Friskkværnet
  • Blanding af smør og olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Varm stegepanden op ved højeste varme og skru ned på 10/14, lige inden æggene hældes på.
  • Knæk æggene og rør alle ingredienser godt med en håndmixer, så æggene bliver fluffy.
  • Sørg for at skrave i dybden med en palet fra kant til centrum. Når æggene begynder at stivne, foldes æggemassen ind og op på midten af panden, hvilket giver luftigere æg.

Serveres med baked beans ;O)

    Iøvrigt er baconen på billedet stegt af i ovnen ved 200gr. Her lægges skiverne enkeltvis og så vidt muligt uden at røre hinanden på et stykke bagepapir.

      Skriv en kommentar ...