Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vanillekage

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Kager
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 125 g Lurpak
  • 4 stk Æg
  • 2 1/2 dl Sukker
  • 2 1/2 dl Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 4 tsk Vanillesukker
  • 2 spsk Sukker
  • 1/2 tsk Salt

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret i en kasserolle.
  • Pisk sukker og æg luftigt - længe.
  • Bland alle tørre ingredienser og sigt disse skiftevis med smeltet smør i ægge/sukkerblandingen.
  • Sørg for at si, hvad der svarer til 2-3 spsk tørblanding i og vend det grundigt før tilsætning af mere. Tørblanding og smør tilsættes skiftevis.
  • Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter på næstnederste ribbe.

Skriv en kommentar ...