Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Chilisauce - a'la Morten Mæng

Ret Dressing, Krydderier og tilsætning, Marinade, Salsa
Køkken Egypten, Israel, Marokko, Mexico, Thailand, Tyrkiet

Ingredienser
  

  • 2 ds Tomatpure; 140g
  • 1 glas Soltørrede tomater; I olie - blendet fint
  • 2 fed Hvidløg
  • 4 stk Chili; Friske - Rawit Chili for en friskere flavour 😉
  • 1 tsk Cayennepeber
  • 1 tsk Æbleciereddike; eller anden eddike
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • Vand til at fortynde med til rette konsistens

Sådan gør du
 

  • Blend alle ingredienser pånær tomatpure og bland derefter det hele i en skål. Hæld chilisaucen på glas.
  • Lad den stå et par dag inden den bruges for at fordele smagene.