Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Banankage

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Kager
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 150 g Smør
  • 225 g Sukker; Rørsukker
  • 3 stk Æg
  • 1 dl Kærnemælk
  • 4 stk Bananer
  • 150 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Natron
  • 3 tsk Vanillesukker
  • 1/2 tsk Salt

Topping

  • 125 g Chokolade; Mørk/Lys
  • 30 g Lurpak
  • Hele Valnødder til pynt

Sådan gør du
 

  • Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt kærnemælken - lad blandingen blive lidt mere end lillefingerlun.
  • Pisk sukker og æg til en luftig og let blanding.
  • Mos bananerne og tilsæt dem til dejen.
  • Bland mel, natron, bagepulver og salt - sigt og vend det forsigtigt og på skift i dejen sammen med smør/kærnemælksblandingen.
  • Smør en bradepande (ca 25x35 cm), hæld dejen deri og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader i 35-45 minutter.

Topping

  • Bland indgredienserne i en kasserolle og varm op til det er smeltet. Smør det på kagen og top af med valnødder!

Skriv en kommentar ...