Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Stegt blomkål

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Salater, Tilbehør
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 stk Blomkål
  • 1 fed Hvidløg; Halvveret
  • 1 tsk Salvie
  • Salt og peber for smag
  • Olie og smør til stegning
  • 2 spsk Hakkede mandler
  • Parmesanost; Revet

Sådan gør du
 

  • Skyl og del blomkålen i buketter.
  • Varm panden godt op og læg blomkålene på. Lad dem blive godt stegt, så de udvikler god smag.
  • Tilsæt hvidløg og salvieblade og vend blomkålene og steg dem på den anden side, også.
  • Læg låg på og steg videre 2-3 minutter.
  • Tag panden af varmen og lad blomkålene trække yderligere ca. 8 minutter. Drys mandler og parmesan over og spis eventuelt til frisk pasta med champignonsauce.

Skriv en kommentar ...