Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Stegt blomkål

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Salater, Tilbehør
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 stk Blomkål
  • 1 fed Hvidløg; Halvveret
  • 1 tsk Salvie
  • Salt og peber for smag
  • Olie og smør til stegning
  • 2 spsk Hakkede mandler
  • Parmesanost; Revet

Sådan gør du
 

  • Skyl og del blomkålen i buketter.
  • Varm panden godt op og læg blomkålene på. Lad dem blive godt stegt, så de udvikler god smag.
  • Tilsæt hvidløg og salvieblade og vend blomkålene og steg dem på den anden side, også.
  • Læg låg på og steg videre 2-3 minutter.
  • Tag panden af varmen og lad blomkålene trække yderligere ca. 8 minutter. Drys mandler og parmesan over og spis eventuelt til frisk pasta med champignonsauce.