Spring til indhold

Hindbærsnitter i bidder

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Desserter, Fødselsdag, Halloween, Jul, Kager, Morgenkager, Påske, Småkager, Snack
Køkken Danmark, Nordjylland

Ingredienser
  

  • 250 g Hvedemel
  • 1 spsk Vanillesukker
  • 1 knsp Salt
  • 1 1/2 tsk Bagepulver
  • 75 g Flormelis
  • 150 g Lurpak
  • 2 spsk Vand

Glasur

  • 200 g Flormelis
  • 1 stk Æggehvide
  • 1 spsk Vand; Til justering - måske skal der bruges mere!

Sådan gør du
 

  • De tørre ingredienser sigtes i en røreskål og smør i tern tilsættes.
  • Rør med K-spaden indtil blandingen ligner savsmuld og saml derpå dejen ved at tilsætte vand.
  • Dejen skal lige akkurat samle sig og lægges derefter i en frysepos i køleskabet. Her får den lov at hvile sig i minimum en time og erne til dagen efter.
  • Del dejen i to og rul den ene ud i en tykkelse på 4mm. Den anden del bliver på køl, rulles og udstikkes bagefter. Rul dejen ud på et bord, drysset med majsstivelse el. lign.
  • Udstik cirkler på ca. Ø8cm og læg dem på et stykke bagepapir. Jeg fik 12 cirkler på to stykker bagepapir.

Glasur og komponering

  • Pisk alle ingredienserne til glasuren og juster med vand.
  • Læg glasur på halvdelen af cirklerne med en teske og drys efter hver med krymmel.
  • Smør Hindbærsyltetøj på den anden halvdel og saml kagerne - SPIS! 😉

Skriv en kommentar ...