Spring til indhold

Bøf med Madagascarpeber

Ret Karolines Køkken
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 800 g Hakket Oksekød
  • 2 spsk Madagascarpeber; Fra dåse
  • 125 g Smør
  • 2 tsk Salt; Groft
  • 4 dl Vand
  • 200 g Flødeost; Naturel

Sådan gør du
 

  • Form ca. 6 gode hakkedrenge - og husk at forme dem ordentligt, så de er godt lukkede inden stegning. Et godt fif er at lade køde få stuetemperatur inden stegningen - det er med til, at de ikke koger. Er man helt crazy, giver det en god konsistens at lade bøfferne få et par timer i sous viden 😉
  • Knus peberet og gnid det på bøfferne. Steg tilpas på begge sider og stil dem i ovnen for at de holdes varme.
  • Hæld ost, vand og salt på panden og steg det af til det tykner.
  • Hæld sovsen over bøfferne og server med kartofler.

Skriv en kommentar ...