Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hasselback kartofler

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 20 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Sverige

Ingredienser
  

  • 200 g Salt groft
  • 6 -10 stk Kartofler; mellemstore
  • 5 spsk Rapsolie
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræl kartoflerne.
  • Ril kartoflerne halvt igennem med ca. 5 mm mellemrum.
  • Kog kartoflerne i spilkogende vand med 200 g salt tilsat i ca. 8 minutter.
  • Hæld vandet fra og vend kartoflerne i olie. Læg dem på en bradepande med rillerne op, drys med salt og peber og bag dem i en halv times tid ved 220 grader.
  • Server med brun sovs, kartofler og frikadeller.

Kartoflerne kan, som man plejer at lave Hasselback, også drysses med Paprika ;O)

    Keyword frikadeller, Kartofler