Ingredienser
Fremgangsmåde
Pizza - Tomatsauce
Ingredienser
- 2 ds Tomater; Gerne passata San Marzano
- 2 spsk Oregano
- 4 spsk Rapsolie
- 1 fed Hvidløg
- 1 -2 spsk Sukker
- Salt og peber for smag
Sådan gør du
- San Marzano tomater er kåret som verdens bedste tomater til pizza. Det kan være svært at opdrive disse, så almindelige går også an. Tomaterne må ikke blendes med stavblender, da kernerne afgiver en bitterhed, hvis de skæres over.
- De kan derfor med fordel pureres med det dertil indrettede blad til en Bamix, eller mases med en kartoffelmoser eller passeres gennem en pureringsmølle (min er købt billigt i Lidl ;O) ). Tomaterne pureres i en kasserolle og denne tændes på 10/14.
- Tilsæt de resterende ingredienser og varm saucen godt igennem - 10-15 minutters simren. Smag til med salt, peber og sukker.