Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoffeltærte med Parmesan

Ret Tærte

Ingredienser
  

  • 6 stk Kartofler
  • 1 1/2 dl Fløde
  • 4 stk Æg
  • 1 1/2 tsk Salt
  • 1 tsk Timian
  • Friskkværnet peber
  • 1 knsp Muskatnød
  • 1 pt Tærtedej KLIK HER FOR EN GOD DEJ

Sådan gør du
 

  • Høvl kartoflerne tynde - eventuelt med en minihakker med dertilhørende jern og kog disse i præcis 7 muinutter i letsaltet vand.
  • Skyl kartoflerne under koldt vand og pres vandet ud af kartoflerne med et viskestykke.
  • Rul tærtedejen tyndt ud (1/2-3/4 cm) og beklæd tærteformen dermed.
  • Bland kartofler og parmesan og fordel blandingen på tærtebunden.
  • Pisk æg, fløde og krydderier og hæld massen overkartoflerne.
  • Bag tærten på anden nederste rille i almindelig ovn ved 190 grader i 45 minutter (+/-) - hold godt øje. Server eventuelt med denne opskrift - Stang/Pralbønner i Sirup ...
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...