Spring til indhold

Vafler - Grundopskrift

Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Desserter, Fødselsdag, Kager, Morgenmad, Snack
Køkken Danmark, Sverige

Ingredienser
  

  • 10 dl Hvedemel
  • 9 dl Mælk
  • 250 g Lurpak
  • 3 dl Sukker
  • 2 spsk Vanillesukker
  • 3 tsk Bagepulver
  • 1 knsp Salt

Sådan gør du
 

  • Bland hvedemel, sukker, vanillesukker, bagepulver og salt i en røreskål.
  • Smelt smørret i en kasserolle, tag den af varmen og tilsæt mælk.
  • Tilsæt mælke/smørblandingen under omrøring til melblandingen og rør til en homogen masse.
  • Sæt dejen i køleskabet i ca. 30 minutter og steg derefter vaflerne i et vaffeljern.

Husk at lade vaflerne gennembage inden vaffeljernet skilles ad - ellers deles de på midten og hænger i

    Skriv en kommentar ...