Spring til indhold

Rabarbercrumble

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter
Ret Desserter, Kager, Snack
Køkken Danmark
Antal 4

Ingredienser
  

Rabarber

  • 400 g Rabarber; Skåret i mundrette skrå bidder
  • 120 g Rørsukker

Crumble

  • 100 g Mandler
  • 100 g Rørsukker
  • 100 g Havregryn
  • 50 g Hvedemel
  • 1/2 tsk Salt
  • 100 g Lurpak

Sådan gør du
 

Rabarber

  • Bland sukker og rabarberstykker godt sammen i en skål og lad den henstå i ca. 30-40 minutter.

Crumble

  • Bland mandler, havregryn, mel, salt og sukker.
  • Smelt smørret og tilsæt det den tørre blanding.
  • Hæld rabarberne i en tærteform og fordel crumblen derpå.
  • Bag tærten i 45 minutter ved 180 grader almindelig ovn på næstnederste ribbe. Spis crumblen med vanille-cremefraiche eller flødeskum 😉

Skriv en kommentar ...