Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Panang Kylling

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 27 minutter
Ret Hovedret, Hovedretter
Køkken Thailand

Ingredienser
  

  • 500 g Kylling Skåret i små mundrette bidder
  • 2 stk Løg Finthakkede
  • 3 fed Hvidløg Finthakkede
  • 2 stk Chili Friske og finthakkede
  • 2 stk Peberfrugter Røde
  • 2 spsk Brunt Farin
  • 3 spsk Panang/Paneng Karry
  • 1 ds Kokosmælk
  • 3 spsk Fiskesauce
  • 2 spsk Peanutbutter
  • 2 tsk Chilipeber
  • Olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Hak løg, hvidløg og chili i en minihakker
  • Steg løgene ved middel/høj varme til de sveder
  • Skær kylling i mundrette bidder og steg kødet, så det får farve
  • Tilsæt Paneng Karry og chilipulver og steg et par minutter
  • Tilsæt peberfrugt og steg en smule
  • Tilsæt kokosmælk, fiskesauce, sukker og Peanutbutter og lad retten simre 10-15 minutter.
  • Server med langkornede Basmatiris – eventuelt toppet af med ekstra chili 😉
Keyword Spicy