Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Mexicanske Tortillas - af majsmel/Maseca

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Fladbrød, Mexicansk, Tilbehør

Ingredienser
  

  • 2 cup Maseca
  • 1 1/2 cup Varmt vand

Sådan gør du
 

  • Opvarm et bagestål (eller brug blot en pande - i så fald skal denne ikke opvarmes i samme tidsrum som stålet!) i 60 minutter inden bagning.
  • Bland Maseca og vand og ælt i ca. 2 minutter.
  • Er massen for tør, tilsættes 1 spsk vand af gangen indtil der opnås en blød og let fugtig masse.
  • Del dejen i 14 lige store boller og klem dem let flade.
  • Læg bollerne under et opvredet viskestykke.
  • Klip en ziplock-pose op, så du har 2 kvadratiske stykker plastic. Læg en bolle i tortillapressen med et stykke plastic over og under og klem den ud til en tortilla.