Spring til indhold

Æggesandwich

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 9 minutter
Ret Hovedret, Hovedretter
Køkken Danmark, Dansk

Ingredienser
  

  • 1 stk Sandwichbrød, Naanbrød, Toastbrød el. lign
  • 1 stk Kyllingebryst (eller andet kød, eksempelvis en rest krydret hakket oksekød) Skiveskåret og stegt
  • 3 stk Æg
  • 1/2 tsk Karry
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber
  • 1 skive Ost Cheddar eller Mozarella

Sådan gør du
 

  • Pisk æggene med krydderier.
  • Varm smør og lidt olie op på en pande ved middel-høj varme.
  • Læg to stykker brød på panden.
  • Hæld æggemassen ved siden af.
  • Læg kød på den ene skive brød og ost på den anden.
  • Steg indtil æggemassen stivner.
  • Vip den ind over det ene brød, derefter det andet.
  • Steg færdigt og spis med nader til 😉
Keyword Fastfood, Sandwichbrød, Snack

Skriv en kommentar ...