Hvideboller.dk

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur!

Burgerbøf

Super lækker bøf til burgere
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Ret Amerikansk, Arabisk, Boller
Køkken Amerika, Amerikansk, Danmark, Dansk

Ingredients
  

  • 1000 g Hakket Oksekød 12-14%
  • 1 dl Rasp
  • 1 stk Æg
  • 2 spsk Worchestershiresauce
  • 2 spsk Mælk
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Løgpulver
  • 1/2 tsk Peber

Instructions
 

  • Bland alle ingredienser, men rør kun lige til det bliver en samlet masse.
  • Rører du for meget, kan køddejen blive meget fast.
  • Form til bøffer, lav en fordybning i overfladen med en spiseske, så kødet ikke puffer op under stegning.
  • Steg ikke for meget, men lige tilpads – brug eventuelt et stegetermometer, hvor kernetemperaturen skal være 65°C