Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Mac Chicken

Fastfood fra Mac Donalds har et, til tider, blakket ry, MEN denne klassiker og så endda hjemmelavet, kan eet og andet 😉
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter

Ingredienser
  

Mayonnade til Mac Chicken

  • 2 1/2 dl Mayonnaise
  • 1 tsk Sennepspulver
  • 1/2 tsk Løgpulver
  • 1/2 tsk Salt

Coating

  • 2 1/2 dl Vand
  • 2 1/2 dl Hvedemel
  • 1 1/2 dl Majsstivelse
  • 1 stk Æg
  • 2 spsk Gul Sennep
  • 1 spsk Hvidløgspulver
  • 1 spsk Løgpulver
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber

Sådan gør du
 

Mayonnade til bollerne

  • Bland ingredienserne grundigt og stil til side.
  • Bruges som spread til over og underbolle.

Coating

  • Bland alle ingredienser grundigt.
  • Dyp kyllingebøfferne deri og læg dem på et stykke bagepapir.
  • Læg dem i fryseren en god times tid.
  • Steg dem i friteusen.
Keyword Burger, Fastfood