Spring til indhold

Spaghetti Bolognese

Ret Italiensk
Køkken Italien

Ingredienser
  

  • 1000 g Hakket oksekød
  • 4 stk Løg; Finthakkede
  • 4 stk Gulerødder; Finthakkede
  • 4 stængler Bladselleri; Finthakkede
  • 3 fed Hvidløg
  • 1/2 tsk Rosmarin
  • 2 tsk Basilikum
  • 2 spsk Oregano
  • 2 tsk Cayennepeber
  • 4 tsk Salt
  • 4 spsk Sukker
  • 4 ds Hakkede Tomater
  • 1 ds Tomatpuré; Stor
  • 2 1/2 dl Vand
  • 2 stk Oksebouillonterninger

Sådan gør du
 

  • Hak løg, gulerødder, selleri og hvidløg fint og svits det indtil det falder sammen.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af, derpå krydderier og lad det simre nogle minutter.
  • Til slut tilsættes hakkede tomater, tomatpure, vand og bouillonterninger.
  • Lad saucen simre 20 minutter og smag til med salt, sukker, peber og eventuelt et par dråber eddike (Balsamico eller Æblecidereddike). Server eventuelt med hjemmelavet spaghetti til 🙂

Skriv en kommentar ...