Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Skyrboller

Ret Boller
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 pk Havregryn; 1 kg
  • 1 kg Skyr; Naturel
  • 8 tsk Bagepulver
  • 12 stk Æg
  • 3 tsk Salt
  • 3 spsk Sukker

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser og rør dejen sammen ganske kort på maskine.
  • Form boller ved, mellem hver, at dyppe en spiseske i vand. Blandingen klistrer meget, men med vand bliver det lettere. Form dem runde og glatte og læg dem på en plade med 15 stk - der bliver 2 plader med 30 i alt.
  • Bag bollerne ved 180 grader i 30-40 minutter indtil de er lysebrune.
  • Lad dem afkøle helt på en rist før de skæres ud. Spis med RIGELIGT Lurpak 😉
Keyword Fastfood, Skyr, Sundt