Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Knækbrød

Giver dejilge knækbrød, tynde og sprøde
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Brød, Fladbrød
Køkken Danmark, Dansk, Sverige
Antal 18 stk

Ingredienser
  

  • 2 dl Solsikkefrø
  • 2 dl Sesamfrø
  • 2 dl Chiafrø
  • 2 dl Græskarkerner
  • 2 dl Havregryn
  • 7 dl Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 4 tsk Salt Groft
  • 4 dl Vand
  • 2,5 dl Olie Raps

Sådan gør du
 

  • Bland alle tørre ingredienser i en røreskål.
  • Tilsæt vand og olie og rør godt.
  • Del dejen i fire klumper og læg een mellem to stykker bagepapir.
  • Rul dejklumpen ud, så den danner et flot rektangel med en tykkelse på ca. 2-3 mm (ikke tykkere).
  • Inddel den i eksempelvis 3×4 (eller 3×3 for større knækbrød).
  • Skær inddelingerne ud med en pizzaskærer og bag knækbrødene i en forvarmet almindelig ovn ved 200°C.
  • Knækbrødene er færdige, når de er let gyldne (ca. 20 minutter).
  • Opbevar de afkølede knækbrød i en tætsluttende beholder.
Keyword Knækbrød