
Knækbrød
Giver dejilge knækbrød, tynde og sprøde
Ingredienser
- 2 dl Solsikkefrø
- 2 dl Sesamfrø
- 2 dl Chiafrø
- 2 dl Græskarkerner
- 2 dl Havregryn
- 7 dl Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 4 tsk Salt Groft
- 4 dl Vand
- 2,5 dl Olie Raps
Sådan gør du
- Bland alle tørre ingredienser i en røreskål.
- Tilsæt vand og olie og rør godt.
- Del dejen i fire klumper og læg een mellem to stykker bagepapir.
- Rul dejklumpen ud, så den danner et flot rektangel med en tykkelse på ca. 2-3 mm (ikke tykkere).
- Inddel den i eksempelvis 3×4 (eller 3×3 for større knækbrød).
- Skær inddelingerne ud med en pizzaskærer og bag knækbrødene i en forvarmet almindelig ovn ved 200°C.
- Knækbrødene er færdige, når de er let gyldne (ca. 20 minutter).
- Opbevar de afkølede knækbrød i en tætsluttende beholder.