Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Flødekartofler

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 -2 kg Kartofler; Skiveskårede
  • 1/2 tsk Muskatnød; Revet
  • 7 dl Fløde
  • 1 ps Mozarellaost
  • 4 tsk Groft salt
  • Peber; Friskkværnet

Sådan gør du
 

  • Skræl og skær kartoflerne i skiver.
  • Læg dem i et, med Lurpak smurt, ildfast fad og hæld krydderier samt ost på for hvert lag.
  • Afslut med fløde (rigtig fløde!) og bag flødekartoflerne i ca 75 minutter ved 190 grader på næstnederste ribbe. Bliver overfladen for mørk, kan man med fordel lægge et stykke stanniol over og sætte fadet ned på nederste ribbe.
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...