Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Ingredienser

Fremgangsmåde

Flødekartofler

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Danmark

Ingredienser
  

  • 1 -2 kg Kartofler; Skiveskårede
  • 1/2 tsk Muskatnød; Revet
  • 7 dl Fløde
  • 1 ps Mozarellaost
  • 4 tsk Groft salt
  • Peber; Friskkværnet

Sådan gør du
 

  • Skræl og skær kartoflerne i skiver.
  • Læg dem i et, med Lurpak smurt, ildfast fad og hæld krydderier samt ost på for hvert lag.
  • Afslut med fløde (rigtig fløde!) og bag flødekartoflerne i ca 75 minutter ved 190 grader på næstnederste ribbe. Bliver overfladen for mørk, kan man med fordel lægge et stykke stanniol over og sætte fadet ned på nederste ribbe.
Keyword Kartofler