Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Chilisauce - lidt syrlig

Ret Dressing, Krydderier og tilsætning, Marinade, Salsa
Køkken Egypten, Israel, Marokko, Mexico, Thailand, Tyrkiet

Ingredienser
  

  • 1 ds Tomatpure; 140g
  • 1 dl Vand; Skyl tomatpuredåse hermed og tilsæt til skålen
  • 1/2 dl Brun farin
  • 1 tsk Cayennepeber
  • 1 spsk Chiliflager
  • 1 tsk Worchestershiresauce
  • 2 spsk Æbleciereddike; eller anden eddike
  • 1/2 tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 tsk Allehånde
  • 1 knsp Nelliker; Stødte
  • 1 knsp Kanel
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser i en skål og hæld chilisaucen på glas.
  • Lad den stå et par dag inden den bruges for at fordele smagene.