
Schredded kylling med mexicansk inspireret marinade
Denne opskrift er på en marinade til kylling. Vi ovnstegte kyllingefileterne i marinaden, rev kødet fra hinanden, rørte godt rundt og spiste det i æggepandekager – super lækkert.Kødet med marinaden kan også bruges som en slags mexicansk inspireret kebab i tortillas
Ingredienser
- 800 g Kyllingebrystfileter Ca
- 8 spsk Olie
- 2 spsk Paprika
- 2 tsk Spidskommen
- 2 tsk Hvidløgspulver
- 2 tsk Salt
- 2 tsk Peber Groft
- 2 tsk Koriander Stødt
- 2 spsk Æblecidereddike
Sådan gør du
- Flæk kyllingebrysterne, bland marinaden og rør dette godt rundt
- Hæld kød og marinadeblandingen i en lille bradepande og steg det i ovnen ved 200°C varmluft i 20-25 minutter
- Hiv kødet fra hinanden med to gafler, bland det grundigt og spis det eventuelt i tortillas eller æggepandekager – spis rigeligt