Hvideboller

… fordi livet er for kort til spelt og bulgur

Schredded kylling med mexicansk inspireret marinade

Denne opskrift er på en marinade til kylling. Vi ovnstegte kyllingefileterne i marinaden, rev kødet fra hinanden, rørte godt rundt og spiste det i æggepandekager – super lækkert.
Kødet med marinaden kan også bruges som en slags mexicansk inspireret kebab i tortillas
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Hovedret, Hovedretter, Mexicansk
Køkken Danmark, Dansk, Mellemøsten, Mexico, Mexikansk, Tyrkiet
Antal 4

Ingredienser
  

  • 800 g Kyllingebrystfileter Ca
  • 8 spsk Olie
  • 2 spsk Paprika
  • 2 tsk Spidskommen
  • 2 tsk Hvidløgspulver
  • 2 tsk Salt
  • 2 tsk Peber Groft
  • 2 tsk Koriander Stødt
  • 2 spsk Æblecidereddike

Sådan gør du
 

  • Flæk kyllingebrysterne, bland marinaden og rør dette godt rundt
  • Hæld kød og marinadeblandingen i en lille bradepande og steg det i ovnen ved 200°C varmluft i 20-25 minutter
  • Hiv kødet fra hinanden med to gafler, bland det grundigt og spis det eventuelt i tortillas eller æggepandekager – spis rigeligt
Keyword Fastfood