Spring til indhold

Ingredienser

Fremgangsmåde

Samosas - fyld

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Afrikansk, Hovedretter, Tilbehør
Køkken Burundi, Indien, Kenya

Ingredienser
  

  • 800 g Hakket oksekød
  • 4 stk Løg; Finthakkede
  • 8 fed Hvidløg
  • 2 spsk Ingefær; Revet
  • 5 stk Forårsløg; Finthakkede
  • 1 tsk Peber
  • 3 tsk Salt
  • 2 tsk Koriander; Krydderi
  • 2 tsk Spidskommen
  • 2 tsk Chiliflager
  • 4 spsk Koriander; Friske, finthakkede
  • 4 stk Chilipeber; Friske, finthakkede

Sådan gør du
 

  • Kog kartoflerne næsten møre i letsaltet vand.
  • Svits løg, laurbærblade og kommenfrø i en blanding af olie og smør.
  • Tilsæt kødet og lad det brune og derefter hvidløg.
  • Tilsæt de resterende krydderier og ingefær og lad blandingen stege igennem.
  • Lad den afkøle en smule og tilsæt koriander - smag til med sukker, salt og peber.
Keyword Kartofler

Skriv en kommentar ...